Yes!! Een nieuw schooljaar!

Ik hoop dat je een fijne vakantie hebt gehad en dat je opgeladen bent voor een nieuw schooljaar.

Ik heb deze zomer echt even mijn rust gepakt. Even bijkomen van een hectisch schooljaar. Genieten met mijn gezin. Mooie plekken in de omgeving ontdekt. Boeken gelezen. En vooral inspiratie opgedaan voor Groeien met Taal.

 

Voor de vakantie heb ik de online training Taalontwikkeling & TOS gelanceerd. Erg spannend, maar met een mooi resultaat! Tevreden cursisten (de feedback zal ik later posten) die met nieuwe kennis en inzichten het nieuwe schooljaar ingaan.

Voor mij is dit het begin van een mooie reis op het gebied van online trainingen. Met deze eerste training ben ik al een stapje in de goede richting; ik bruis namelijk van de ideeën en ik wil heel graag mijn steentje bijdragen om achterstanden op het gebied van taal, lezen en spelling te vermijden en/of terug te dringen. Taal is namelijk de basis voor de toekomst!

De online training Taalontwikkeling & TOS is stap 1! Begin september zal de website Groeien met Taal gelanceerd worden met heel veel informatie over Taalontwikkeling & TOS.

Ik zal je meenemen in het proces. Ik hoop dat ik jou mag inspireren en aan jou mijn kennis mag overdragen, zodat nog meer kinderen geholpen worden! Ieder kind telt!

Groetjes Chantal